Restaurant Café Zaal Unitas

Afhaalmenu

Geniet van een heerlijke warme maaltijd bij u thuis met ons afhaalmenu!
Contact

Bij Restaurant Café Zaal Unitas bieden we dagelijks de mogelijkheid om te kiezen uit twee smaakvolle warme afhaalmenu’s, voor slechts €8,25 per maaltijd. Het afhaalmenu is beschikbaar om 17:00, 17:30 of 18:00 uur. Mocht u een ander tijdstip wensen, neem dan gerust contact met ons op.

Bestel Vandaag Nog Onze Smakelijke Afhaalmenu’s en Bezorgservice!

Bestellen is eenvoudig. U kunt de menu’s op de dag zelf bestellen, tot 12:00 uur. Zo zorgen wij ervoor dat uw maaltijd vers en op tijd voor u klaarstaat. Wilt u liever uw warme maaltijd thuis laten bezorgen? Voor onze klanten in Baarlo bieden wij op verzoek ook een bezorgservice aan. Zo kunt u thuis genieten van een heerlijke maaltijd zonder gedoe.
Onze afhaalmenu’s worden met zorg samengesteld en variëren regelmatig, zodat er altijd iets nieuws te proeven is. Daarnaast kunt u elke dag kiezen uit een selectie heerlijke soepen, zoals tomatensoep, groentesoep, goulashsoep en uiensoep. Een portie soep kost slechts €2,75 en maakt uw maaltijd compleet.
Wilt u uw maaltijd uitbreiden met een frisse salade? Dat kan! U kunt een bakje salade toevoegen aan uw afhaalmenu voor slechts €1,75. Zo geniet u niet alleen van een smakelijke warme maaltijd, maar ook van een gezond bijgerecht.

Voor degenen die regelmatig van ons afhaalmenu willen genieten, hebben we goed nieuws. We bieden ook een weekmenu aan dat geldig is voor vier weken (uitgezonderd feestdagen). Het weekmenu kost slechts €8,25 per maaltijd en verandert elke vier weken. Zo kunt u elke week genieten van nieuwe en verrassende gerechten.

Bij Restaurant Café Zaal Unitas staan we klaar om u te verwennen met heerlijke maaltijden, ook voor thuis. Bestel vandaag nog uw afhaalmenu en ontdek de smaakvolle gerechten die onze keuken te bieden heeft. Laat uw smaakpapillen verwennen en geniet van een culinaire ervaring bij u thuis!

Weekmenu week 25 t/m 28

€ 8,25 per maaltijd

U kunt bestellen per dag bestellen tot 12.00 uur

Onderstaande menu’s gelden voor 4 weken (uitgezonderd feestdagen).

De aangegeven menu’s zijn dagmenu’s; er kan niet gewisseld worden van keuzes of dagen. Voor vragen!! Neemt u dan contact op via 077 – 477 8130

Maandag:
A-gehaktballetjes-mix groente-rijst
B- blinde vink-prei-gekookte aardappelen

Dinsdag:
A- gehaktbal-rode kool -gekookte aardappelen
B- kippedijen-erwt+worteltjes-gebakken schijfjes

Woensdag:
A- kipsaté-nasi augurk uitjes
B- stooflapje-witlof-gekookte aardappelen

Donderdag:
A-tartaartje uiensaus-boontjes-gekookte aardappelen
B- vis-worteltjes-puree

Vrijdag:
A- varkensmedaillons-broccoli-aardappelkroketjes
B- koude schotel gevuld ei/tomaat rauwkost

Per maaltijd € 8,25

Tomatensoep/ groentesoep/ goulashsoep/ uiensoep. € 2,75 per portie

U kunt ook voor € 1,75 een bakje salade erbij bestellen.

Af te halen 17.00/ 17.30/ 18.00 (na overleg)

Bezorging Baarlo € 0,50 buiten Baarlo in overleg

Zaal Unitas Baarlo telefoonnummer 077 – 477 8130

Maak nu uw keuze van ons warme afhaalmenu en plaats direct uw bestelling! Bel 077 – 477 8130 of vul het contactformulier in

Openingstijden

Restaurant: ALLEEN OP RESERVERING

Catering en zaalverhuur: Gehele dagen van maandag t/m zondag.

Laat een bericht achter in het contact formulier

© 2024  | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs